Use GTranslate to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Select language

De Zorgcirkel

De zorgcirkel is een specialisatie in ouderenzorg die zorg en ondersteuning biedt waar en wanneer dat nodig is. Dit kan in 1 van de zorgcentra maar ook gewoon bij u thuis.
Via 27 vestigingen in Zaanstreek-Waterland, Purmerend, Edam-Volendam en Noord-Kennemerland kijken we samen met familie, gemeente en zorgverleners wat belangrijk is voor de cliƫnten. Zo helpen we de mensen graag zo lang mogelijk zelfstandig en veilig thuis te wonen.
We bieden niet alleen informatie over hulpmiddelen die het thuis wonen makkelijker maken (denk aan steunkousen of een medicijnhulp) maar vooral ook thuiszorg en hulp in de huishouding. Ook bieden we maaltijdservice en dagbesteding en komen we voor fysio-en ergotherapiebehandelingen bij u thuis.
Voor mensen met of zonder aandoening (dementie, parkinson of niet aangeboren hersenletsel) of tijdelijke hulp na bv. een operatie bieden de ca. 4000 medewerkers en 1400 vrijwilligers een specialistische en deskundige maar vooral persoonsgerichte aanpak. Omdat ieder mens uniek is.