Use GTranslate to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Select language

Local Heroes

Bij het project Local Heroes krijgen jongeren tussen de 14 en 27 jaar de kans om in zes maanden hun talenten te ontwikkelen en zich in te zetten om anderen te helpen. Als organisatie of bedrijf kunt u een projectidee (of activiteit) aanbieden gericht op maatschappelijk verantwoord ondernemen. De jongeren gaan ermee aan de slag en ontdekken zo waar ze goed in zijn en wat ze kunnen betekenen voor een ander. Natuurlijk worden zij hierbij gecoacht door professionals.

Local Heroes is een project van Maatschappelijke Diensttijd (MDT) voor jongeren die op zoek zijn naar nieuwe kansen. Door middel van trainingen, excursies en workshops kom je erachter wat je leuk vindt om te doen, of al goed doet. Ook organiseer je met een team een event in je eigen buurt waarmee je de wereld een stukje mooier maakt. Bijvoorbeeld door een creatief ontwerp te creëren, activiteiten voor vluchtelingen, senioren of jongeren op te zetten of een ander event voor in de buurt te fiksen!  

Website - Local Heroes

Als organisatie of bedrijf kunt u een projectidee (of activiteit) aanbieden gericht op maatschappelijk verantwoord ondernemen. De jongeren gaan ermee aan de slag en ontdekken zo waar ze goed in zijn en wat ze kunnen betekenen voor een ander. Natuurlijk worden zij hierbij gecoacht door professionals.

Als bedrijf of organisatie helpt u hen een flinke stap te zetten in hun ontwikkeling. Bovendien bereikt u jongeren die anders lastig te bereiken zijn. Jongeren die in de toekomst mogelijk ook iets kunnen betekenen als medewerker.

Wilt u meer informatie? Of wilt u uw organisatie aanmelden? Ga dan naar onderstaande de website van Local Heroes.

Website - Local Heroes