Use GTranslate to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Select language

Gemeentegids inzien

De gemeentegids helpt u om gemakkelijk de weg te vinden in je eigen gemeente. Zo kunt u snel en doelgericht zoeken naar bijvoorbeeld (sport)verenigingen en (culturele) activiteiten. De gemeentegids van Wormerland is een uitgave van Akse Media.

De gemeentegids komt elk jaar in december uit en wordt huis-aan-huis bezorgd. Er is ook een digitale versie beschikbaar die u via onderstaande link kunt inzien.

Website - digitale gemeentegids Wormerland

Bedrijven en verenigingen die al een vermelding hebben in de gemeentegids worden jaarlijks door Akse Media benaderd om te controleren of de informatie nog actueel is.

De adressen die een e-mailadres hebben, krijgen van Akse Media een e-mail ter controle van de gegevens. Deze is bij iedereen voorzien van een unieke persoonlijke code, zodat u zelf de gegevens naar wens kan controleren en vervolgens kan aanpassen.

Met overige vermeldingen wordt tijdens de actualisatie periode telefonisch contact opgenomen.

U kunt natuurlijk altijd tussentijds een wijziging of vermelding doorgeven. Raadpleeg hiervoor de informatie onder de vraag 'Hoe kan ik een wijziging of vermelding doorgeven?'.

Let op: men dient zijn/haar organisatie of vereniging zelf aan te melden voor evt. plaatsing in het adressengedeelte.

Als u een wijziging in uw eigen vermelding wilt of toegevoegd wilt worden in de gemeentegids kunt u dit doorgeven aan Akse Media. U kunt mutaties en/of aanmeldingen op de volgende manieren aanleveren:

  • per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentemagazine Wormerland)
  • telefonisch: 0223-673010 (redactie Akse Media)
  • schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentemagazine Wormerland) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder
  • via onderstaand digitale contactformulier

Let op:
Wijzigingen en/of aanmeldingen voor het adressengedeelte kunnen aan de redactie worden doorgegeven tot uiterlijk week 39.

Website - digitale gemeentegids Wormerland - contactformulier Akse Media